فعلا سوابق دیجیتال کاربران شبکه های غیرمتمرکز، هیچ جا ذخیره نمی شود و در شبکه های متمرکز نیز، کاربران امکان دسترسی و مدیریت اطلاعات خودشان را ندارند وعملا هیچ ابزاری برای استفاده شخصی از سوابق دیجیتال موجود نیست . مثلا افراد هیچوقت نمی توانند اطلاعات خودشان را اصلاح کنند و یا آن را توسعه دهند و یکپارچه نمایند . یا نمی توانند این اطلاعات را دراختیار شرکت های تبلیغی دیگر و یا روانپزشک خود قراردهند . فعلا همه چیز درمالکیت و انحصار شرکت هایی است که این اطلاعات را جمع آوری و پردازش می کنند. ولی این موضوع منصفانه وعاقلانه نیست زیرا که افراد جامعه ، بدون امکان دسترسی به اطلاعات خودشان ، فقط سهم بسیار محدودی ازاین دستاوردها دارند.
البته اگر یک مکانیسم مشخص ، به همه افراد این امکان را بدهد که درطول عمرخود بتوانند سوابق دیجیتالی خود را جمع آوری کنند و مدیریت این اطلاعات را فقط خودشان داشته باشند ، این گنجینه بزرگی برای هرکس محسوب می شود. دراین حالت ربات ها و خزنده های فیسبوک ، گوگل و ........ جای خود را به ربات های شخصی خواهند داد و یا مجبورمی شوند با ربات های شخصی همکاری کنند.
گفته می شود فیسبوک تنها با مشاهده ی 10 لایک درفیسبوک می تواند شخصیت و رفتار افراد را بهتر ازهمکاران ، با دیدن 70 لایک بهتر ازهمسایه ها ، با دیدن 150 لایک بهتر از والدین و با دیدن 300 لایک ، حتی بهتر ازهمسر مشخص کند . حالا فرض کنید ربات های شخصی با دسترسی به تمام سوابق دیجیتال درطول عمرافراد وهمچنین با بهره گیری از بالاترین دستاوردهای هوش مصنوعی ، چقدر می توانند درجنبه های مختلف به انسان ها نزدیک شوند و برای آنها مفید باشند . این ربات ها ویژگی های شخصیتی افراد را بصورت عمیق شناسایی می کنند و با انبوهی از اطلاعات دقیق ، می توانند در خدمت افراد قرار بگیرند.